Medlemsfordele

Aston Villa tilbyder nogle fordele til de fans, som er medlem af en officiel fanklub, og som tillæg til det er der også nogle fordele, der kun gælder for den danske fanklubs medlemmer. Det er alt sammen de direkte fordele, man har som medlem.

Derudover har fanklubben nogle fordele ved at være en officiel fanklub. Den største fordel - som mange fans af andre engelske klubber misunder os - er uden tvivl, at vi har adgang til et antal billetter til samtlige af Aston Villas kampe i Premier League, både på hjemmebane og udebane.Villa Park Desuden kan de officielle fanklubber købe billetter, inden billetterne bliver udbudt i frit salg. Det betyder, at man som medlem af en officiel fanklub stort set er sikker på at kunne få en billet, hvis man vil se en af Aston Villas kampe i Premier League. På denne side kan du læse mere om reglerne for køb af billetter gennem fanklubben, proceduren for hvad du skal gøre osv.

Udover den store fordel mht. billetter har Aston Villa på vegne af de officielle fanklubber lavet rabataftaler med nogle hoteller i Birmingham, man har fået produceret noget særligt merchandise kun for fanklubberne, man er altid behjælpelig med rundvisninger på Villa Park osv. osv. Kort sagt er Aston Villa er klub, der gør ufattelig meget for sine fans.

Som medlem i Aston Villa Lions Club Denmark har du adgang til følgende fordele (husk altid at oplyse, at du er medlem af fanklubben, samt dit medlemsnr.):

 • 10% rabat på merchandise i Aston Villas to butikker i Birmingham.
 • 20% rabat på adgang til AVTV.
 • Medlemskort tilsendt hver sæson.
 • Mulighed for at komme med på fanklubbens rejser til Birmingham. Nogle af vores ture inkluderer en gratis rundvisning på Villa Park.
 • Til alle Aston Villa ligakampe - både hjemme og ude - er der reserveret et antal billetter udelukkende til salg blandt medlemmer af en fanklub.
 • Særlige tilbud på at opleve kampe fra Villa Parks VIP-pladser. F.eks. i en Executive Box på North Stand inkl. tre retters menu før kampen, servering af drikkevarer i boksen, kampprogram m.v. Eller hvad med spisning før kampen i 1874 Lounge, drinks i pausen, møde med en tidligere spiller samt siddeplads på lædersæderne midt på på Trinity Road Stand.
  Gælder kun til særligt udvalgte kampe!
 • Mulighed for at deltage i vores aktiviteter som eksempelvis FA'n Cup og ture til træningskampe og Europa Cup-kampe.Holte End
 • Adgang til The Lions Club før og efter alle hjemmekampe. Her kan man mødes med andre Villa-fans og varme op til dagens kamp med en øl og lidt mad. The Lions Club er et område kun for Lions Club-medlemmer. Her er priserne på mad og drikkevarer lavere end på resten af Villa Park, og der vil ofte være besøg af tidligere spillere før hjemmekampene.
 • Mulighed for at deltage i vores konkurrencer med attraktive præmier.
 • Mulighed for at udnytte specielle medlemstilbud. Som eksempler kan nævnes rabat på fanklub-trøjer, mulighed for at købe merchandise med stor rabat m.v.
 • Hvis du er kunde ved CBB Mobil, kan du optjene en bonus på 6% til støtte for fanklubben.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer om de enkelte medlemsfordele, kan du Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Fanklubbens sweatshirts
Sammen med den danske importør af Macron lavede vi i efteråret 2012 disse
to polo-shirts, en sweatshirt samt et par shorts med vores logo broderet på.

Fanklub polo-shirt  
Vores anden polo-shirt er en almindelig Nike-trøje fra Aston Villas kollektion, hvor vi fik tilføjet vores eget broderi.
Trøjen har vores navn på ryggen og Aston Villa på det ene ærme.

Fanklubbens sweatshirts
Vores sweatshirts med fanklubbens navn trykt nederst på ryggen.

Fanklub polo-shirt  Fanklub polo-shirt
Fanklubbens første polo-shirt blev lavet i samarbejde med hummel.
Trøjen har vores navn på ryggen og Aston Villas løve på brystet.

Sæson-DVD 2005/2006
Efter sæsonen 2005/06 lavede vi denne DVD med videoklip, billeder m.v. fra aktiviter og ture gennem sæsonen.

Fanklubbens nummerpladeholder
Til medlemmernes biler har vi fået lavet nummerpladeholdere.