Køb af billetter gennem fanklubben

BilletterSom en af Aston Villas officielle fanklubber har vi mulighed for at købe billetter til alle holdets kampe i Premier League såvel hjemme som ude. Denne mulighed ønsker vi naturligvis at give videre til vores medlemmer, hvis man på egen hånd - eller måske sammen med en god ven, sin kæreste el.lign. - ønsker at tage til England for at se Aston Villa live. Til hjemmekampene på Villa Park er der reelt ingen begrænsning på, hvor mange billetter vi kan købe, da vi kan købe vores billetter så tidligt i salgsforløbet, at der er nok til salg. Til udekampene er der i første omgang en begrænsning på seks billetter pr. fanklub, og først nogle dage senere bliver der åbnet op for, man kan købe ekstra, hvis der ikke er udsolgt.

Hvis du ønsker at købe billet til en af Aston Villas kampe, er her en række oplysninger:

For det første sælger vi én billet pr. medlem. Det betyder, du som medlem af fanklubben kan købe én billet pr. kamp, og skal du eksempelvis have en ven med, må han/hun melde sig ind i fanklubben, før det er muligt at bestille billetter. Samtidig har vi den regel, at hvis man bestiller flere billetter, skal mindst halvdelen være til eksisterende medlemmer (der ikke nogen præcis tidsgrænse for betegnelsen 'eksisterende medlem', men det er nærmere et halvt år, end det er et par uger). Det betyder altså, at hvis I er fire venner, som skal af sted sammen, skal de to allerede på forhånd være medlemmer af fanklubben, mens de to andre så skal melde sig ind, inden billetterne bestilles. Man kan altså ikke komme en gruppe på fire personer og melde sig ind i fanklubben og så tro, man et par dage efter kan bestille billetter gennem os. Det er for at undgå, nogen misbruger vores fordel omkring billetter til at udnytte os som billet-bureau. Så er man ikke medlem af fanklubben eller skal rejse sammen med nogen, der er, må man købe sin billet til fodboldkampen et andet sted.

For det andet skal man have et 'client reference number' for at kunne bestille billetter. Det bedste er, hvis alle, der skal købe en billet, har sit eget nummer, men man kan nøjes med ét nummer pr. bestilling. Et 'client reference number' er et kundenummer, man får ved at oprette sig som bruger ved Aston Villas online billetsalg. Når man har sit eget nummer, bliver de billetter, man køber, tilføjet til det nummer, så man efterhånden får opbygget sin egen 'booking history'. Det giver nogle fordele ved fremtidige køb, da tilskuere, som har et vist antal kampe i deres 'booking history' får adgang til at købe billetter før andre. Køber du billet gennem fanklubben, betyder din 'booking history' dog ikke noget, idet vi går uden om det system og kommer forrest i køen. Læs mere om 'client reference number' og 'booking history' på vores forum.

Villa Park

For det tredje - når alle, som skal bruge en billet, er medlem af fanklubben, og du har et 'client reference number', er fremgangsmåden den, at du sender en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. i god tid før den kamp, du skal bruge billetter til. På Aston Villas hjemmeside kan du se, hvornår billetterne til hver enkelt kamp sættes til salg, og jo før du er i gang, jo bedre pladser kan du få. Du skal selvfølgelig oplyse, hvor mange billetter du skal bruge, og hvem de er til, og så skal du oplyse, hvor på stadion du gerne vil sidde, hvis der er tale om en hjemmekamp på Villa Park. Vær opmærksom på at en stor del af pladserne på Villa Park er solgt som sæsonkort, så der er ikke fuldstændig frit valg af pladser. Derfor kan det være en idé at oplyse 2-3 ønsker - evt. i prioriteret rækkefølge.

Aston Villa inddeler sine hjemmekampe i tre kategorier, hvor A er de dyreste at få billetter til, mens C er de billigste. Desuden sælger man til nogle af sine hjemmekampe billetterne lidt billigere, hvis man køber i god tid ('early bird' - der er typisk en besparelse på £2-5 pr. billet). På denne side kan du se priserne på de forskellige kategorier af kampe og til de forskellige områder på Villa Park. Priserne svinger fra £20 og helt op til £37 for en billet til en voksen, så det kan godt betale sig at overveje lidt, hvor man vil sidde.

Når du har sendt en mail med din bestilling, får du oplyst et beløb, som du skal overføre til fanklubbens bankkonto, og først derefter bestilles billetterne. Afhængig af kursen på engelske pund m.v. kan det ske, du skal af med lidt flere penge eller får nogen tilbage, når den endelige pris kendes.

Du får billetterne sendt med posten som almindeligt B-brev, hvis ikke andet aftales, og det sker alene på dit ansvar. Ønsker du billetterne tilsendt som rekommanderet brev, med A-post el.lign., må du selv gøre opmærksom på det, og du kommer naturligvis selv til at betale for det.

Og så er det ellers bare at glæde sig til kampen! Vil du læse mere om, hvordan du kommer til Birmingham, hoteller i byen osv., kan du måske finde hjælp i vores rejseguide.