Information om Aston Villa Lions Club Denmark

AVFC Lions Club NetworkAston Villa Supporters Club Denmark blev stiftet i marts 2005. Før det havde Aston Villa gennem mange år haft en anden officiel fanklub i Danmark, men den lukkede pludseligt fra den ene dag til den anden. Men efter noget tid med kommunikation mellem nogle danske Aston Villa-fans samt klubben i England så den nuværende fanklub dagens lys den 23. marts 2005, og fra sin begyndelse havde AVSC Denmark status som den eneste officielle Aston Villa fanklub i Danmark.

I 2007 ansatte Aston Villa en person, Alan Perrins, som udelukkende tager sig af alt omkring de fanklubber, der findes overalt i verden. For at gøre arbejdet med fanklubberne mere ensrettet, indførte man det, man kalder 'Lions Club', der er en fælles betegnelse for alle Aston Villas fanklubber. Derfor vil man typisk se den danske fanklub omtalt som Aston Villa Lions Club Denmark eller måske bare Denmark Lions. Enkelte steder ser man dog også fanklubbens oprindelige navn, Aston Villa Supporters Club Denmark (forkortet AVSC Denmark), men der er altså tale om én og samme fanklub.

Fanklubbens ledelse
Fanklubben styres af en formand, som står for kontakten til Aston Villa Football Club i England samt fanklubbens økonomi, denne hjemmeside samt vores ture til England. Derudover hjælper nogle af medlemmerne til med forskellige opgaver som eksempelvis at opdatere vores Facebook-side, konkurrencer, at stå for vores hold til FA'n Cup osv.

Villa Park - Home of Aston Villa FC

Fanklubbens aktiviteter
Fanklubben har valgt at koncentrere sine aktiviteter om denne hjemmeside samt forskellige aktiviteter for vores medlemmer. Det er primært 1-2 årlige rejser til England, deltagelse i FA'n Cup samt forskellige konkurrencer. Som eksempler kan nævnes, at vi har haft en tipskonkurrence, hvor man før sæsonen skulle gætte på en række spørgsmål, der så blev afklaret, som sæsonen skred frem. Det kunne være, hvem der blev Aston Villas topscorer, eller hvor langt holdet nåede i FA Cuppen. En anden konkurrence handlede om, man skulle gætte resultatet og første målscorer i alle Aston Villas kampe gennem en hel sæson, mens vi de senere år har haft forskellige managerkonkurrencer, hvor man bliver manager for sit eget drømmehold med spillere fra Premier League.

Præmierne i vores konkurrencer kan være alt fra DVD'er og spillertrøjer og op til en gratis fodboldrejse til Birmingham med fly, hotel og billet til Villa Park betalt af fanklubben. På den måde sørger vi hele tiden for, de fleste af vores penge bliver til gavn for medlemmerne gennem præmier, tilskud til vores rejser m.v. Fanklubben er ikke en forretning, der skal give overskud, og vi skal heller ikke producere et flot og dyrt blad til medlemmerne. Vi skal bare have dækket vores udgifter til eksempelvis hjemmesiden, porto osv., og så bruges resten af pengene på de medlemmer, som aktivt deltager i vores aktiviteter. Derfor har vi også et rimelig lavt kontingent.

Mosaik på Holte End

Merchandise
Fra tid til anden producerer vi i fanklubben vores eget merchandise til salg blandt vores medlemmer. Vi har fået lavet nummerpladeholdere, sweatshirts, DVD'er og forskellige polo-shirts, ligesom vi sammen med den danske importør af Macron lavede en række produkter med fanklubbens logo på. På et tidspunkt opkøbte vi også et stort lager af officielt Aston Villa-merchandise, der blev solgt videre til medlemmerne, som fik store rabatter i forhold til den normale salgspris.